V gastronómii sa pohybuje od roku 1987. Venoval sa štúdiu exotických kuchyní na cestách po Maroku, Tunisku, Egypte, Indii, Číne, Thajsku, Turecku a Libanonu. Odtiaľ priviezol skúsenosti k otvoreniu slávnej orientálnej reštaurácie Dahab v Prahe, v ktorej pôsobil 12 rokov.
Neskôr bol šéfkuchárom v jednej z najluxusnejších reštaurácií v Prahe „U Malířů“ a okrem iných kulinárskych aktivít aj Head Chefom v privátnom 5* resorte na ostrove Corfu. Na jeseň 2014 bol jediným európskym hosťom prestížneho kulinárského festivalu v Chiang Mai, kde varil po boku gastronomických hviezd Ázie.
Zbieral skúsenosti na rôznych stážach u takých majstrov kuchárského remesla akými je Thomas Bühner či Massimo Bottura. V súčasnosti je kreatívnym Head Chefom hotelovej siete Trinity Hotels&Resorts na Slovensku a vedie koncept kulinárských štúdií Foodie.
Letná dovolenka v hoteli Senec****
Teambuilding na vode v Senec Lake Resort
Rekreačný pobyt Halloween
Rekreácia v hoteli Senec očami animátorov