.sk Kongresový a rodinný Hotel SENEC**** | Kongres, wellness, aquapark, svadba, relax a šport | Slovensko | Bratislava 25km
  • Naštartujte svoj tím pred decembrovým ošiaľom!
    Naštartujte svoj tím pred decembrovým ošiaľom!

    Retro párty, bazénová hawaii párty, exotická párty v štýle kubánskej noci alebo netradičný pivný festival... v ponuke máme hneď niekoľko tematických podujatí, stačí si len vybrať.

  • Novembrové teambuildingy a večierky v Senec Lake Resort
    Novembrové teambuildingy a večierky v Senec Lake Resort

    Naštartuje svoj tím ešte pred decembrovým „ošiaľom“ firemným teambuildingom alebo tematickým večierkom v hoteli v najväčšej kongresovej sále na Slovensku!

  • Najväčšia kongresová sála na Slovensku! (650 osôb).
    Najväčšia kongresová sála na Slovensku! (650 osôb).

    Kongresová sála SUN disponuje kapacitou pre 650 osôb so širokou variabilitou usporiadania priestoru. Pohyblivé deliace priečky umožňujú vytvoriť dve samostatné viacúčelové sály LAKE a LAGOON s vlastným banketovým priestorom vhodným na podávanie občerstvenia.

  • NOVINKY u nás, v ktorých sa môžete zabaviť už TERAZ!
    NOVINKY u nás, v ktorých sa môžete zabaviť už TERAZ!

    Kulinárske štúdio Foodie - to je gastroshow v podobe kurzov varenia pre rôzne vekové kategórie, celé rodiny či veľké skupiny. Rovnako pripravujeme nové Day Spa pre Váš dokonalý relax.

MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský

Deň MATIEK v ATRIUM Hoteli

V gastronómii sa pohybuje od roku 1987. Venoval sa štúdiu exotických kuchyní na cestách po Maroku, Tunisku, Egypte, Indii, Číne, Thajsku, Turecku a Libanonu. Odtiaľ priviezol skúsenosti k otvoreniu slávnej orientálnej reštaurácie Dahab v Prahe, v ktorej pôsobil 12 rokov.


Neskôr bol šéfkuchárom v jednej z najluxusnejších reštaurácií v Prahe „U Malířů“ a okrem iných kulinárskych aktivít aj Head Chefom v privátnom 5* resorte na ostrove Corfu. Na jeseň 2014 bol jediným európskym hosťom prestížneho kulinárského festivalu v Chiang Mai, kde varil po boku gastronomických hviezd Ázie.


Zbieral skúsenosti na rôznych stážach u takých majstrov kuchárského remesla akými je Thomas Bühner či Massimo Bottura. V súčasnosti je kreatívnym Head Chefom hotelovej siete Trinity Hotels&Resorts na Slovensku a vedie koncept kulinárských štúdií Foodie.

Fotogaléria -

  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
  • MEDAILÓN ŠÉFKUCHÁRA - Luboš Rychvalský
Používaním stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.